Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Επικοινωνήστε με το έμπειρο προσωπικό μας και πραγματοποιήστε σήμερα δωρεάν κράτηση στα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια χωρίς δέσμευση της κάρτας σας.Προσοχή οι προθεσμίες των κρατήσεων δεν είναι από το γραφείο μας από αλλά τις ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Τα εισιτήρια δεν έχουν επιβάρυνση στην τιμή, μπορείτε να τα εκδώσετε σε εμάς στην ίδια τιμή με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ή όσο τα βλέπετε μέσω internet.

Τα εισιτήρια σας μπορείτε να τα παραλάβετε επιτόπου την στιγμή που τα εκδίδουμε ή μπορείτε να τα παραλάβετε στο λιμάνι.

Εκδίδουμε εισιτήρια με τις προσφορές της Vodafone(Blue Star Ferries), Cosmote(Hellenic Seaways) και Wind(Seajet).
Εκδίδουμε όλες τις διαθέσιμες προσφορές (π.χ. εκπτώσεις seasmiles / φοιτητικά / πολυτέκνων κ.τ.λ. ) .

Ειδικές τιμές για γκρουπ (γάμους, εκδηλώσεις, βαφτίσια κτλ), για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αεροπορικά Εισιτήρια

Επικοινωνήστε με το έμπειρο προσωπικό μας και πραγματοποιήστε σήμερα δωρεάν κράτηση στα αεροπορικά σας εισιτήρια χωρίς δέσμευση της κάρτας σας (δυνατότητα κράτησης ανάλογα την αεροπορική εταιρεία).

Εκδίδουμε αεροπορικά εισιτήρια με όλες τις αεροπορικές εταιρείες συμπεριλαμβανομένων και των low cost εταιριών (π.χ. EasyJet, Ryanair, Wizz κ.τ.λ).

Χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, αναλαμβάνουμε πέρα από την έκδοση των εισιτηρίων, την διαδικασία check in , κάποια ιδιαίτερη υπηρεσία (π.χ. υπηρεσία ασυνόδευτου παιδιού, ειδικό γεύμα κ.τ.λ.).