Πώς κάνω κράτηση;

Για να κάνετε κράτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2109344728  ή να μας στείλετε email  στο info@oneirotravel.com με την κράτηση που επιθυμείτε να κάνετε ή να έρθετε από τα γραφεία μας 2ας Μαϊου 38 Νέα Σμύρνη.

Δεσμεύομαι αν κάνω κράτηση;

Κρατήσεις πραγματοποιούνται σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια εφόσον το επιτρέπει το ηλεκτρονικό σύστημα. Όλες οι κρατήσεις πραγματοποιούνται δωρεάν και δεν υπάρχει καμία δέσμευση από την πλευρά σας.

*Για τα ταξιδιωτικά πακέτα απαιτείται προκαταβολή. Για περισσότερες πληροφορίες για κάποιο συγκεκριμένο ταξιδιωτικό πακέτο παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας.

Τι χρειάζομαι για να ταξιδέψω στο εξωτερικό;

Για τα αεροπορικά ταξίδια εσωτερικού απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Για οποιοδήποτε ταξίδι στο εξωτερικό οι πολίτες των χωρών που ανήκουν στην Ε.Ε. έχουν το δικαίωμα να διακινούνται ελεύθερα και μπορούν να ταξιδεύουν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας μόνο, με την προϋπόθεση να είναι νέου τύπου και να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό τους με Λατινικούς χαρακτήρες. Για τους υπόλοιπους προορισμούς απαιτείται ελληνικό διαβατήριο με 6μήνη ισχύ. Αν για κάποιο προορισμό απαιτείται κάποιο επιπλέον έγγραφο (π.χ. Visa) θα σας ενημερώσει το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Τι ισχύει αν δεν είμαι κάτοχος Ελληνικής υπηκοότητας;

Σε περίπτωση που δεν είστε κάτοχος Ελληνικής υπηκοότητας θα πρέπει να ενημερωθείτε απαραιτήτως από την πρεσβεία της χώρας σας για τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα χρειαστείτε στον προορισμό της επιλογής σας.

Ποιοί είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση της κάρτα σας ή με απευθείας πληρωμή στα γραφεία μας.

Μην ξεχνάτε σε κάθε κατάθεση να αναφέρετε
1) Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο
2) Σε ποια εκδρομή συμμετέχετε

Ποιες ώρες λειτουργεί το γραφείο σας?

Τα γραφεία μας λειτουργούν

Δευτέρα , Τετάρτη: 09:00 – 18:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 19:00

Σάββατο: 09:00 – 14:00